PONDUS REN er et alsidigt rengøringsfirma, med mange års erfaring indenfor et bredt sortiment af serviceydelser.

 

 

Vores kompetence-områder spænder lige fra traditionel erhvervsrengøring og vinduespolering hos større og mindre virksomheder, institutioner og øvrige statslige og kommunale ejendomme, over udvendig vedligehold af grønne arealer, glatførebekæmpelse, og enhver form for ejendomsservice, til rengøring i forbindelse med nybyggerier og renoveringer (såkaldte "slut-rengøringer").

Vi anvender miljø-rigtige midler og materialer, så vidt det er muligt endda svanemærkede produkter - selv vores vinduespoleringssæbe er svanemærket og uden parfume. For at mindske slidtage af vores personale - vi vil alle gerne være mange år endnu på arbejdsmarkedet - anvender vi altid de nyeste og bedste ergonomiske redskaber (bl.a. vores nye blødtvands anlæg til vinduespolering). Vores grundholdning er bæredygtig rengøring. Vi støtter affaldssortering, som en bæredygtig og ansvarlig mulighed for genanvendelse. Således kører vi også i de mindst forurenende biler vi har kunnet finde, som alle kører langt over 20 km/l og som udsender forsvindende lille mængde CO².

Vi lever af vores kunders tilfredshed. Vores formål er; "At levere god gedigen service, som kunderne betaler med glæde".

PONDUS REN yder service på hele Sjælland, dog opererer vi sædvanligvis ikke i selve Hovedstadsområdet, hvor vores erfaring sir os at konkurrencesituationen og de etiske spilleregler ikke er vores kop the.