PONDUS REN leverer alle former for vinduespolering, både til private husstande og til alle typer erhvervsvirksomheder. Der er ikke en opgave der er for stor eller for vanskelig.

 

De fleste kunder ønsker polering i fast turnus, den mest normale er udvendig polering hver måned og indvendigt hvert kvartal. Hvilken turnus kunden ønsker er altid et spørgsmål om ønsket til rene præsentable vinduer holdt overfor økonomien. Vi rådgiver gerne ud fra vores erfaring i sådanne spørgsmål. Det er selvfølgelig også muligt at have en ordning, hvor kunden ringer, når de ønsker rene vinduer til en fast forud-aftalt pris – en såkaldt flex-løsning.

Vi håndplukker og uddanner selv hver eneste vinduespudser, efter det gode gamle "mesterlære"-princip, hvor den nye vinduespudser går sammen med den erfarne vinduespudsersvend gennem flere måneder og lærer fagets finesser og teknikker, samt alle sikkerhedsmæssige aspekter, bl.a. omkring arbejde på høje stiger.

En stor del af vores vinduespolering udføres med renset kalkfrit vand som fremføres med lange teleskopstænger - helt op til 18 m´s højde. Det såkaldte "bløde" vand giver et endnu bedre resultat, uden løbere, kalkpletter o.lign, samt det skåner vinduespudsernes hænder, da der slet ikke anvendes sæbe. Samtidig slipper vinduespudserne for at arbejde så meget fra lange stiger.

Vi råder desuden over vores egen 20 meter lastvognslift som vi anvender til langt de fleste almindelige lift-poleringsopgaver. Desuden anvender vi den til at rensetager med.  

At modtage et tilbud på vinduespolering koster intet og tager under 5 minutter – og måske er der en del penge at spare på det årlige budget, da vinduespolering med kalkfrit vand er en billigere løsning, ofte er der op  til 20-30 % besparelse at hente !!